fbpx

Hold dit møde hos Aalborgs bedste kontorfællesskab

Vores priser

Ekstern leje af mødelokale

400 kr. ex. moms

pr. to timer

*Weekender, helligdage og aftentimer kan bookes ved direkte henvendelse og koster 800 kroner ex. moms for to timer

Mødekriger

1.200 kr. ex. moms

pr. måned

Lej et mødelokale i Aalborg

Med mere end 20 virksomheder på adressen er mødefaciliteter en vigtig del af kontorfællesskabet. Men du har også mulighed for at benytte vores mødelokaler, der varierer i størrelse, stemning og præsentationsmuligheder afhængigt af dine enkelte møder.

For 400 kroner plus moms får du to timers frit slaw i et af vores mødelokaler. Det giver også adgang til mange flere af vores mange faciliteter, som til dagligt bruges af vores lejere. 

Gratis kaffe

Når du booker et mødelokale hos os, får du fri brug af vores varme, mørke dråber.

Mulighed for tilkøb af print

Skal du have printet til dit møde, så hjælper vi gerne i både A4 og A3.

Whiteboard eller skærm

Har du brug for en skærm eller et whiteboard, har vi også det.

Stemning efter dit behov

Vi har flere forskellige lokaletyper, så du kan sætte de helt rigtige rammer.

Adgang til toilet og køkken

Både vores toilet- og køkkenfaciliteter indgår i lejen af mødelokalet.

Fri internetadgang

Der er selvfølgelig fri adgang til vores lynhurtige 1000/1000 MB-forbindelse.

Spar og støt MIMI

For 1750 kroner får du et klippekort til fem mødebookinger á to timer stykket i huset inklusiv stærk kaffe og god energi. Køber du det store klippekort, skal du kun slippe 3000 kroner for 10 bookinger. Det er en klækkelig rabat i forhold til vores typiske pris for vores populære lokaler.

1.750,-

5 bookinger

3.000,-

10 bookinger

Lej et mødelokale

Har du spørgsmål om os eller vores kontorfællesskab, er du mere end velkommen til at skrive og spørge. Ingen spørgsmål er for små, og vi svarer gerne på alt. Hvis du er mere til at mødes personligt, så kom endelig forbi til en snak og en kop kaffe.

Hvis du foretrækker det, kan du selvfølgelig også gribe knoglen og tage en snak med os.

Vi ser frem til at høre fra dig!

Professionelt mødelokale

På kontoret går det under navnet ‘chefmødelokalet’. Det er et populært valg, når udtrykket skal være lidt mere corporate, og der skal lukkes tunge aftaler med kunder.

Der kan sidde op til otte personer i de sorte læderstole, som er placeret ved et klassisk langbord.

Der er også alt, som du har brug for til præsentationer. Vores store skærm med tilhørende Google Chromecast gør det nemt for jer at vise videoer, præstationer eller hjemmesider frem.

Derudover er der også et whiteboard til den mere gammeldags type. Derfor anbefaler vi typisk dette lokale til virksomheder, der skal præsentere forskellige typer materiale eller forretningsplaner.

Lokalet har et højt vindue ud til Strandvejen, hvilket sikrer sollys og godt med D-vitaminer til maratonmøderne.

Bag fjernsynet gemmer sig også en lille overraskelse til kaffepausen. Kan man ikke nå til enighed, er der altså mulighed for at afgøre striden i et gammeldags konsolspil.

Afslappende lokale til samtaler

Hos Mama I Made It har vi flere virksomheder, der har brug for et hyggeligt og afslappet lokale til deres kunder. Derfor har vi indrettet et mødelokale, hvor alt fra mindfulness til livsstilsrådgivning passer godt ind.

Foruden et klassisk bord til almindelige møder er der et hjørne til de mere afslappede samtaler, hvor man kan komme lidt tættere på hinanden.

I vores interne bookingsystemer kaldes det faktisk yogarummet. Det siger måske lidt om den atmosfære, som det udstråler.

Lokalet har egen udgang til vores store terrasse, hvor der hurtigt kan trækkes lidt luft. Den kan også fungere som egen ind- og udgang gennem en lang dag med kundemøder, nye strategier eller planlægning. Mødelokalet ligger som det allerførste, når man kommer op ad trappen til Mama I Made Its kontorfællesskab.

Dermed slipper I for at gå gennem et stort kontorlandskab for at komme til og fra yogarummet.