Virtuelt kontor og adresseservice i Aalborg

Få en virtuel kontorplads i Aalborg

Med et virtuelt kontor i det centrale Aalborg får I registreret jeres virksomhedsadresse blandt vores kontorer. Det får først og fremmest jeres virksomhed til at fremstå mere professionel, end hvis den er registreret på hjemmeadressen. Derudover bliver I inkluderet i vores postordning, hvor vi med glæde håndterer jeres modtagne pakker. I kan bruge denne adresse på alt fra Google til visitkort, så det er et stærkt værktøj, hvis jeres virksomhed vil hente flere kunder i det nordjyske.

Alle coworkers hos Mama I Made It har et fællesskab på tværs af vores fysiske skriveborde, men vi er også et digitalt forankret kontorfællesskab. Det betyder, at I med et virtuelt kontor bliver en del af vores online miljø, hvor vi kommunikerer og samarbejder gennem værktøjer som Slack. Vi tilbyder også en pakke, der giver adgang til vores fysiske mødefaciliteter samt mulighed for promovering på vores hjemmeside.

Professionel virksomhedsadresse

Optimer din virksomheds image og seriøsitet med en professionel virksomhedsadresse

Fysiske faciliteter

Benyt vores lækre mødelokaler til professionelle eller afslappede møder og drik kaffe på husets regning

Virtuelt fællesskab

Få sparring, hjælp og informationer fra dine nye kontorfæller på vores digitale platforme

Profilering

Få vist jeres logo i vores virtuelle univers,
hvor vi linker til jeres hjemmeside og lister kontaktinformationer

Få samlet din post

Vi tager imod din post, så alt ligger pakket og klar til afhentning

Nem opstart

Der er ingen skjulte gebyrer eller binding når du opretter et virtuelt kontor hos Mama I Made It

Det får du med din virtuelle kontorplads

Virtuel lejer for

750,-

pr. måned​

Gå til bestilling

For at bestille et virtuelt kontor skal du gennem vores bestillingsformular hvor du skal svare på nogle spørgsmål vi har udformet efter samtale med erhvervsstyrelsen.

VIGTIGT! Ifølge hvidvaskningsloven skal vi bruge en kopi/billede af et billede-id på den der opretter den. Så hav det klar.

Har du spørgsmål – så kontakt os endelig!

Spørgsmål om virtuelt kontor?

Bliv en del af fællesskabet

Vil du mærke energien?

Synergi er vigtigt på Mama i MADE it. Derfor det vigtigt, at det giver mening at sidde hos os. Netop derfor tilbyder vi altid, at man kommer forbi og mærker efter, om vi er det rigtige match.

Men pas på! Vi har en tendens til succes, hvilket har vist sig at være meget vanedannende.

Virtuelt kontor i Aalborg

Virtuelt kontor er et af vores produkter hos Mama I Made It. Det betyder, at man kan have et tilhørssted og et fællesskab, selvom man ikke har en fysisk tilstedeværelse i vores lokale i det centrale Aalborg.

Der er dog mulighed for deltagelse gennem vores interne kanaler, der fungerer fremragende som et netværk og et videnscenter blandt specialister, konsulenter og iværksættere i et hav af forskellige brancher. 

Med et virtuelt kontor har du mulighed for at modtage og få samlet din post på vores fysiske kontor, så du til enhver tid kan få fat i det.

Selvom du altså ikke har eget skrivebord hos Mama I Made It, kan du sagtens blive en del af fællesskabet og høste de fordele, som kaster sig af et bredt netværk.

Adresseservice i Aalborg

Med en adresseservice i Aalborg har du mulighed for at indtage det nordjyske udadtil. Det sikrer et tilhørsforhold i Nordjylland, hvor vi foruden at sørge for din posthåndtering også faciliterer et fantastisk netværk, hvor der kan indhentes masser af viden.

Er der et behov for det, tilbyder vi også et abonnement med adgang til vores mødefaciliteter, hvis I har et behov for kundemøder i Aalborg fra tid til anden. Derudover har vi andre fællesfaciliteter, som kan vise sig at være værdigfulde for dig og jeres virksomhed eller forening.

Mama I Made It har været en aktiv del af det aalborgensiske iværksættermiljø siden 2016 – og det bestræber vi os på at være mange år endnu.