Om BGlobal

BGlobal er en meget alsidig virksomhed, som har hjulpet kunder med stort set alt indenfor E-commerce. Det indebærer også SEO, Google Adwords, Facebook Ads, E-mail Marketing, Betalingsløsninger, Sociale Medier (herunder i særdeleshed bloggerkontakt) og ikke mindst at sælge produkter på Amazon/Ebay.
Den primære målgruppe er ambitiøse webshops, som har lyst til at ekspandere til udenlandske markeder, hvor potentialet er endnu større. Der er rigtig stor forskel på købsprocesserne i udlandet, og derfor bliver man rigtig godt rustet til markedet ved at få hjælp af BGlobal. Det er med til at minimere indgangsbarriererne.

I Tyskland bliver der eksempelvis solgt mere end 7 gange så meget online, som der gør i Danmark. Her er det specielt Amazon og Ebay, som er de store salgskanaler, og derfor er det en absolut nødvendighed at være synlig der. Her handler det om at forstå deres specielle rankingalgoritmer, så ens produkter kan tage topplaceringerne. Tyskerne forventer også, at man stiller nogle andre betalingsløsnigner til rådighed, end vi er vant til i Danmark. Der er det f.eks. ikke en selvfølge, at folk har et kreditkort.

Så står du med drømme om et udenlandsk væksteventyr, så er BGlobal de rette at tage fat i.