Eagle Media – ekspert i webløsninger

Eagle Media er ekspert i udvikling af professionelle webløsninger, som webshops og hjemmesider, til både små og store kunder. Eagle Media leverer både almindelige og skræddersyede webløsninger, der skaber et stærkt fundament for virksomheder som ønsker en solid og professionel onlineplatform til at drive og markedsføre deres virksomhed på.

Eagle Media tilbyder flere forskellige løsninger inden for webudvikling:

  • Webshops
  • Hjemmesider
  • Webdesign
  • Skræddersyede webløsninger
  • Vedligeholdelse af webshops og hjemmesider

Vi er især eksperter inden for professionelle webshopløsninger, der gør det nemt og problemfrit at skabe og drive en succesfuld webbutik. Vi arbejder med de mest populære og brugte webshopsystemer, som ShopOrama, Shopify og WooCommerce.

Ønsker du en professionel webshop med et moderne webshopdesign eller opsætning af hjemmesider, så har Eagle Media kompetencer og erfaring til at designe, udvikle og opsætte en effektiv og professionel webløsning, der passer til dig og din virksomheds behov.

Vil du vide mere?

Kasper Stück

Webudvikler

Kasper Stück ejer webudviklingsfirmaet Eagle Media, som han har drevet siden etableringen i 2012. Inden opstarten af Eagle Media har Kasper arbejdet som webudvikler hos flere andre danske virksomheder. Kasper er uddannet multimediedesigner og webintegrator fra henholdsvis UCN og Medieskolerne, Media College Denmark og har stor erfaring med at udvikle professionelle webshops og hjemmesider.

eaglemedia_profilbillede