Om LAZZAWEB

LAZZAWEB kom til en dag i 2015 og udgør i dag et stabilt fundament under et stærkt bureau med primære spidskompetencer inden for Google AdWords og hjemmesidedesign. Her knap to år senere er der allerede løbet meget vand under broen, og de er efterhånden etableret os som en stærk spiller på markedet – ikke bare i Aalborg, men i hele Danmark.
Deres mantra er: Din succes er vores succes. Fra at sidde med deres egne og venners hjemmesider samt AdWords konti har de idag en bred kundeportefølje, der dækker såvel store, international virksomheder som det nystartede iværksætterprojekt. De hjælper med at skabe det helt rette fundament med hjemmesider, der lever op til Googles retningslinjer og effektiv, målrettet markedsføring via Google AdWords.
Trafik, konverteringer og et større plus på bundlinjen

Google AdWords er ét af de absolut stærkeste værktøjer til at skabe online synlighed. Med en helt ny hjemmeside kan du hurtigt komme til tops på Google med betalte annoncer, men det kræver viden og indsigt i, hvordan du får et godt fundament og afkast. LAZZAWEB er specialister i Google AdWords og har mange års erfaring med at varetage kunders AdWords. Vil du have mere relevant trafik til hjemmesiden, der skaber flere konverteringer og giver flere penge i kassen, har LAZZAWEB ekspertisen til at få det til at ske.