Mindfulness Aalborg — redskaber og teknikker der skaber værdi

Mindfulness Aalborg tilbyder individuelle samtale og mindfulness-forløb til private såvel som virksomheder. Derudover professionelle, skræddersyede foredrag og kursusdage i mindfulness. Med udgangspunkt i min bog afholdes foredrag og samtale-kurser for professionelle.

Mindfulness Aalborg ved Ulla Vestergaard arbejder professionelt med privatpersoner og private og offentlige organisationer i form af mindfulness, samtaler, terapi eller coaching. Hos Mindfulness Aalborg får du et skræddersyet forløb, som passer til din situation og behov. Mindfulness Aalborg har eksisteret som en fuldtids selvstændig virksomhed i mere end 5 år og mere end 600 har deltaget i 8-ugers mindfulness-kurser i gruppe. Der er ikke tal på antallet af afholdte individuelle forløb, men Ulla har 20 års erfaring med professionelle samtaler med andre – unge fra 18, voksne og ældre.

Hvad kan virksomheden hjælpe med:

  • Mindfulness individuelt eller kurser i gruppe. Der er evidens for, at mindfulness kan hjælpe på en lang række områder. Se eksempler her: – Kunne præstere bedre. – Øget fokus og koncentration.  – Mindske eller forebygge stress. – Bedre trivsel. – Mere glæde og overskud. – Bedre søvn. – Bedre relationer.
  • Foredrag og samtale-kurser for professionelle med afsæt i Ulla Vestergaards bog, som udkom i 2017. Bogen bruges af professionelle og på uddannelsesinstitutioner i Danmark og Norge
  • Individuelle samtale-forløb. Det kan være terapi eller coaching.
  • Ledersparring, hvor mindfulness kan indgå efter aftale.

Alle individuelle forløb såvel som kurser udarbejdes med baggrund i god kommunikation med kunderne og grundig research af ønsker og behov. Resultatet er, at kunderne oplever høj kvalitet og jordnære teknikker og værktøjer, som kan omsættes direkte til praksis.

Mangler du en professionel samtalepartner eller underviser eller ønsker at træne mindfulness, så vil jeg rigtig gerne hjælpe.

Vil du vide mere?

Ulla Vestergaard

Ulla er en ægte menneskekender og udvikler, der brænder for at hjælpe andre til at nå deres ønsker og mål. Hun elsker at være kreativ og hendes store og brede erfaring, nysgerrighed, tillidsvækkende og lyttende natur kombineret med mangfoldige efteruddannelser og specialisering gør, at hun kan hjælpe og skabe resultater for mennesker.

mindfullnessaalborg_profilbillede