Sportsmakker gør idræt sjovt for hele familien

Missionen med Sportsmakker er at skabe uforglemmelige idrætsoplevelser, der samler og motiverer virksomheder og familier til en sundere livsstil. Vores mission er derfor at være din foretrukne makker til en aktiv hverdag. Dette gøres med tanke på at inspirere, motivere og aktivere til en sundere hverdag via unikke idrætsoplevelser, der samler virksomheder, familier og venskaber.

Det skal være sjovt at være aktiv. Det er hovedingrediensen i vores projekter, samtidig er vi alle idrætskyndige, der ikke accepterer at gøre noget halvt. Derfor er det vigtigt for os, at du mærker vores ånd i det arbejde vi leverer.

Kunne i tænke jer et sjovt event i jeres område, så skal i bare sparke bolden videre til Sportsmakker! Arrangementer som Sportsmakker pt. Har gang i: WalknRoll, Agger Athlon – Danmarks sjoveste idrætsfestival, Virksomhedsmotion, aktivtering af PWT salgselever og ekstrem sport med Rebild Ungdomsskole.

Når vi ikke er ude og lave sjove aktiviteter, kan i finde dem på konteret eller på www.Sportsmakker.dk – hvor i kan læse meget mere om vores aktiviteter og tilbud.