Weboholics, et kreativt bureau i Aalborg

Weboholics er dit næste kreative bureau, som ligger i hjertet af Aalborg. Vi er et alsidigt bureau der tør sige ja til alle slags opgaver, ingen for små og ingen for store. Vi har Danmarks bedste netværk hvilket også er derfor vi tør sige ja til så mange forskellige slags opgaver, sammen med vores netværk favner vi nemlig utrolig bredt.

Vi er specialister inden for design til web, både logo, hjemmeside og interface design, men som nævnt kan vi så meget mere. Vi tilbyder udover forskellige typer af design også design til tryk, produktion, SEO og branding. Og har du allerede en løsning der skal pustes nyt liv i, så kan vi også klare det. Vi hjælper gerne med at tørre støv af din WordPress side eller andet open source CMS system.

Vi elsker at lære nye mennesker at kende og derfor tilbyder vi altid en kop kaffe og uforpligtende snak om lige hvad du har lyst til. Så hvis du behov for at hente et tilbud på noget eller at bare gerne vil have nogle andres synspunkter på en idé så er vi altid klar til at hjælpe og snakke. Kontakt os gerne for mere information.