fbpx

Lej en kontorplads i Aalborgs bedste kontorfællesskab

Vores priser

Fast plads

2.300 ex. moms

pr. måned

Flexplads

1.200 ex. moms

pr. måned

En kontorplads hos Mama I Made It giver masser af fordele

Egen arbejdsplads

Du skal ikke sidde på skødet af de andre. Så du får selvfølgelig din egen kontorplads med hæve/sænkebord og opbevaringsplads.

Egen nøglebrik

Når du lejer en kontorplads, får du din egen nøgle. Vi synes nemlig ikke, at du skal være afhængig af, at andre skal åbne for dig.

Arbejdsfrihed

Fordi du har din egen nøglebrik, kan du også arbejde lige præcis, når du vil. Så hvis du godt kan lide at arbejde sent, så er det også muligt.

Adgang til printer

Vi har sørget for en professionel printer, der er til fri afbenyttelse til alle dine almindelige dagligdagsprint som for eksempel fakturaer.

Fri adgang til mødelokaler

Vi har flere lækre mødelokaler, som du frit kan benytte. Det betyder, at du kan invitere dine nuværende og kommende kunder på en kop kaffe, tage en snak og lave masser af forretning.

Fri internet

Der er selvfølgelig fri internetadgang. Vores 1000/1000 Mbit internetforbindelse med ekstra fiber skal nok give dig fart på.

Større netværk

Vi har selv erfaret, at netværk er noget af det allervigtigste for en virksomhed. En kontorplads hos os giver dig en gylden mulighed for at udvide dit.

Kaffe ad libitum

En vigtig del af et kontorfællesskab er kaffe i stride strømme. Derfor får du selvfølgelig fri adgang til det sorte guld, som gemmer sig i moccamasteren.

Bliv en del af fællesskabet

Vil du mærke energien?

Synergi er vigtigt på Mama i MADE it. Derfor det vigtigt, at det giver mening at sidde hos os. Netop derfor tilbyder vi altid, at man kommer forbi og mærker efter, om vi er det rigtige match.

Men pas på! Vi har en tendens til succes, hvilket har vist sig at være meget vanedannende.