fbpx

Vores værdier, der bygger fællesskab

Synergi, fællesskab og succes

Vores mission

Hos Mama I Made It er alle specialister inden for deres eget område. Det betyder, at vi i flok kan løfte store og mere komplekse projekter, end en specialiseret konsulent eller hårdtarbejdende iværksætter kan gøre ene mand.

Vision

Vores kontorfællesskab skal kunne løfte enhver virksomhed, der bliver en del af huset. Som iværksætter og konsulent står man med mange udfordringer, som gode kontorfæller hurtigt og nemt kan hjælpe med at få af vejen.

Værdier

Et godt kontorfællesskab bygges op af den sidste del af selve ordet. Fællesskabet er med til at gøre Mama I Made It til et unikt sted, hvor virksomhederne både trives sammen i hverdagen og kan udrette store ting gennem et stærkt samarbejde.

Kontakt os

Har du spørgsmål om os eller vores kontorfællesskab, er du mere end velkommen til at skrive og spørge. Ingen spørgsmål er for små, og vi svarer gerne på alt. 

Hvis du er mere til at mødes personligt, så kom endelig forbi til en snak og en kop kaffe. Hvis du foretrækker det, kan du selvfølgelig også gribe knoglen og tage en snak med os.

Vi ser frem til at høre fra dig!

Frihed

Hos Mama I Made It står kontoret altid til rådighed for vores lejere.

Som lejer får du din egen nøgle, der kan bruges i alle døgnets timer. Der er ingen, der fortæller dig, hvornår du skal møde, eller hvornår du skal holde fyraften. Dette betyder, at der altid er en smule liv på kontoret, da de fleste af vores lejere er travle enkeltmandsvirksomheder.

Vores konstante åbningstid betyder til gengæld også, at der er god mulighed for at arbejde i andres selskab på skæve tidspunkter af døgnet. Der er næsten altid liv i lokalerne, og flere af af virksomhederne i Mama I Made It bruger weekenderne til at få det optimale ud af ugen.

Kaffemaskinen kører også i døgndrift – men bare rolig. Det koster ikke noget!

Kollegaer

Du kender sikkert det med at sidde derhjemme. Det er svært at koncentrere sig, og motivationen for at arbejde falder hurtigt til jorden. Hos Mama I Made It sidder du sammen med en flok kompetente mennesker, som alle har været i samme situation. Kig op og få en kop kaffe, og mærk, hvordan din arbejdsmoral og dit gode humør stiger til vejrs!

Coworking Aalborg

Mama I Made It huser i øjeblikket mere end 20 virksomheder med hver deres spidskompetencer. Vi hjælper hinanden på kryds og tværs ved forskellige lejligheder. 

Problemstillinger bliver hurtigere løst, når du ikke står alene med dem.

Da mange af vores virksomheder i øjeblikket er it-virksomheder, betyder det, at vi har kunne tage større opgaver ind og fordele opgaverne imellem de respektive virksomheder.

Det er et fantastisk eksempel på coworking og grunden til, at Mama I Made It skiller sig ud som kontorfællesskab. Vi driver et kontor med brancheeksklusivitet og undgår dermed intern konkurrence, så virksomhederne og personerne kan arbejde sammen i fællesskab uden dårlig stemning.

Vi håber i fremtiden at se endnu flere virksomheder i vores sparringsmiljø hos Mama I Made It.